TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Elérhetőségünk:

+36704764706 

info@kezifolia.hu

Hétfőtől péntekig 8:00-16:00

HappyHelp Adomány 1000 FT

HappyHelp Adomány 1000 FT
HappyHelp Adomány 1000 FT

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy idén megismerhettük a Happyhelp csodálatos csapatát és kiemelkedő munkáját. Úgy döntöttünk, hogy szeretnénk segíteni őket céljaik megvalósításában.


 

 

Rendelése mellé

6+ érv, amiért minket fog választani

Szállítási költségek:

Személyes átvétel 590Ft

Csomagautomata 1290Ft

Házhoz szállítás 1590Ft-tól

Raklapos szállítás 3740Ft-tól
Bővebben
nt. 1 000 Ft + 0 Ft ÁFA
Részletek

Mint azt már a sokan tudják, cégünknek az ügyfelek elégedettsége mellett fontos, hogy szélesebb körben is értéket tudjon teremteni. Örömet okoz számunkra, ha lehetőségünk van támogatni a rászorulókat, vagy támogathatunk közhasznú szervezeteket, illetve segíthetjük munkájukat.

Az idei évben egy újabb formában szeretnénk támogatáshoz juttatni egy olyan közhasznú szervezetet, akik a fáradhatatlan munkájukkal megérdemlik a kiemelt segítséget. ( Nem győzzük hangsúlyozni, hogy minden közhasznú és civil szervezet helyet érdemelne itt, azonban a kapacitásaink sajnos korlátozottak.)

Úgyhogy amellett, hogy rendszeres kedvezményt biztosítunk számukra, hogy beszerezhessék a mindennapi munkához szükséges irodaszereket, szeretnénk bevonni a vásárlóinkat, hogy közösen tegyünk valami jót, így gyűjtést szervezünk, amelynek keretein belül a vásárlás során az ügyfeleinknek lehetőségük van egy minimális összeggel támogatni a szervezetet.

Az alábbi videóval szeretnénk bemutatni Happyhelp Nonprofit közhasznú szervezetet, azt, hogy mivel foglalkoznak, illetve az elért eredményeiket.

Adatok
Cikkszám
HH_adomany1000