TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Megrendelések teljesíthetősége 1-2 nappal tovább tart, amennyiben sürgős a megrendelés keresse ügyfélszolgálatunkat.

Elérhetőségünk:

+36704764706 

info@kezifolia.hu

Hétfőtől péntekig 8:00-16:00

Blog

Sztreccsfólia (kézi nyújtható fólia)

2020.09.24 08:47
Sztreccsfólia (kézi nyújtható fólia)

A rakományrögzítő eljárások közül az egyik legkényelmesebb és legkedvezőbb anyag felhasználású a raklap csomagoló fólia (raklapcsomagoló fólia) rögzítés.
A stretch fólia (stretchfólia ) védi az árut a szennyeződésektől, a kisebb sérülésektől, nedvességtől.

A sztreccsfólia/stretchfólia ma már nagyon sok néven ismert. Sokáig Kézifóliának, vagy Kézi nyújtható fóliának hívták az emberek. A csomagolóanyagok közül ez az egyik leghatékonyabb és legkedvezőbb anyagfelhasználású csomagoló eljárás.

Hogy miért hasznos a sztreccsfólia?

A sztreccsfólia használatával könnyedén össze tudjuk húzni a csomagolt termékeket, hogy azok szállítás során ne csússzanak szét.

Ezzel a csomagolóanyaggal kiküszöbölhetjük azt is, hogy a feladandó csomag, vagy adott esetben a kiszállítandó csomag sérüljön, vagy koszolódjon. A kézifóliába csomagolt termékek épségben odaérnek a megadott címre.

A nyújtható fólia segítségével bármely méretű doboz, raklap könnyedén csomagolható.

Amennyiben értékes tárgyat csomagolunk, érdemes fekete nyújtható fóliával csomagolni, nem pedig áttetsző nyújtható fóliával, hiszen így a fólia színezettsége miatt nem látják milyen értékes csomagot rejt a csomagolóanyag.

+ infó: sok féle néven ismert a Sztreccsfólia:

Sztreccsfólia, Sretchfólia, fólia, kézi nyújtható fólia, kézifólia, csomagolófólia, ipari csomagoló fólia, raklapcsomagoló fólia, rakományrögzítő fólia és még sorolhatnánk. Páran sajnos helytelenül azt gondolják, hogy a zsugorfólia is a sztreccsfólia egy megnevezése, pedig nem.

Az, hogy mi a külömbség a zsugorfólia és a sztreccsfólia között, egy másik cikkünkben olvashatják.