TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Elérhetőségünk:

+36704764706 

info@kezifolia.hu

Hétfőtől péntekig 8:00-16:00

Személyes átvétel előnyei

A Royal Firm Service dolgozói fontosnak tartják a személyes kapcsolattartást, ezért Önnek lehetősége van a Budapesti ügyfélszolgálatunkon, személyesen átvenni a vásárolt termékeket. Ennek minden esetben feltétele, hogy kapjon ügyfélszolgálatunktól értesítést, hogy az áru (amennyiben a megrendeléskor Ön ezt választotta) személyesen átvehető.

 

Mivel emberek vagyunk és nem gépek, meg informatikai hálózatok, amennyiben Önnek  kényelmesebb, - örömmel fogadjuk ügyfélszolgálatunkon és a központi raktárunknál.

 

További előnyei a személyes átvételnek:

  • Személyesen megismerkedhet korrekt és készséges munkatársainkkal. Kérdéseire a tőlünk telhető legnagyobb odaadással próbáljuk megtalálni a választ és nyugodt szívvel viheti haza az új kincsé
  • Az átvétellel kapcsolatos értesítésünk után azonnal átveheti a vásárolt terméket, és gyorsabban jut a választott termékhez. Akkor jön, amikor Önnek a meg alkalmasabb, természetesen nyitvatartási időben.
  • Átvételt követően, rögtön láthatja a vásárolt terméket, és ott a helyszínen eldöntheti, hogy tetszik-e, mert ha nem elégedett a választásával, indoklás nélkül, elállhat a termék elvitelétől, és a vételárat is természetesen visszakapja. (Amennyiben utalással, bankkártyával előre fizetett, vissza utalja a cégünk az Ön számlájára az összeget 8 napon belü)
  • A helyszínen bankkártyával is fizethet, ami kényelmes, biztonságos és gyors, és nincs plusz költsége a készpénzfelvétel miatt.
  • Amennyiben nehéz, vagy nagyobb mennyiségű árut vásárolt, a raktárban dolgozó kollégáink készségesen a járműhöz viszik a termékeket és ha Ön igényli (pl. A nagyobb termékeknél, vagy dobozoknál segítenek betenni a terméket az autójába, így erre sem lesz gondja.
  • Raktárunkat könnyű megtalálni. A Budapesti belvárosból a Pesti út legvégén és a 31-es út legelején, és az M0 autópályáról a 48-as kijárónál, a Maglódi Auchannal átellenben is könnyen megközelíthető és rendkívül jó parkolási lehetőséggel rendelkezik.
  • Ingyenesen tud parkolni cégünk saját parkolójában, ezzel elkerülve a hosszas hely keresgélé
  • Már minden 11. vásárlónk ezt az átvételi módotválasztja. Legyen Ön a következő!

Ha kérdése van a raktárral, vagy személyes átvétellel kapcsolatban, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségeken:

Telefonszámok: 00 36 1 253 7911, 00 36 20 554 4401, 00 36 20 451 4797,

Email: info@sztreccsfolia-11.hu

Címünk: 1173 Budapest, Pesti út 474.

Nyitvatartás: hétfőtől csütörtökig (munkanapokon) 08-16, pénteken 08-15 óráig.

 

Raktárunk BKK-val is megközelíthető, a 97E busszal, a Sáránd utcától gyalog, a 162-es busszal, a Zsigmond utcától gyalog, . A Royal Firm Service Kft. lelkiismeretes és segítőkész csapata készséggel áll az Ön rendelkezésére.

Felhívjuk a figyelmét, hogy jól fontolja meg, hogy a BKK-val való megközelítést válassza, mert minden választott megoldás végén egy (napsütésben, esőben, szélben, hóban) kiadós gyaloglás várható oda és vissza is! Nem javasoljuk!

 

Nézze meg videónkat hogyan juthat ügyfélszolgálatunkhoz! Kattintson ide. 

 

Nézze meg a berajzolt útvonalat tartalmazó térképet, hogyan juthat ügyfélszolgálatunkhoz! Kattintson