TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Elérhetőségünk:

+36704764706 

info@kezifolia.hu

Hétfőtől péntekig 8:00-16:00

Üzletágaink

Csomagpont csomagküldés – Egyszerűen és gyorsan adhatsz fel csomagot otthonodból, vagy személyesen csomagpontunkon, belföldre és külföldre egyaránt, a legkedvezőbb csomagküldés árak mellett, csomagátvétel személyesen opcióval is!


A Tortastúdió webáruház megalapításának a célja, hogy a hobbicukrásztól a végzett cukrászig mindenki megtalálja magának azt az eszközt, amely a sütéshez szükséges. Ennek érdekében folyamatosan bővül minőségi eszközökkel a webáruház és a jövőbeni cél saját márkás minőségi cukrászati élelmiszerekkel is bővíteni a palettát, amelyikből hiány van a piacon.


A BestOffice már több, mint 10 éve a piacon lévő, cégeket, alapítványokat, önkormányzatokat és magánszemélyeket egyaránt kiszolgáló irodaszer webáruház. Több, mint 20.000 termék egy helyen, többek közt fénymásolópapír igen kedvező áron, piacvezető sztreccsfólia, és webshop kedvenc légpárnás boríték.

 


A Royal- Pláza webshop egy olyan, vásárlók igényeit kielégítő webáruház, ahol több tízezer terméket találunk egy helyen. A Royal-Pláza megálmodója célja átvinni a klasszikus shoppingolást az online térbe. Barkács áruház, Elektronikai áruház, Bio bolt... A lista végteleníthető.  Folyamatosan bővülő termékpalettával várja az idelátogató vásárlókat.